ONLINE TRAINING

INSIGHT SELLING

Goed betalende klanten binnenhalen op een sympathieke manier

Wil jij leren verkopen op een relaxte manier?

De online training Insight Selling is speciaal ontwikkeld voor coaches die het liefst 1-op-1 willen werken en  grote impact op hun klanten willen realiseren. Die voor zichzelf begonnen zijn om de wereld een beetje mooier te maken. En vanuit passie voor hun vakgebied liever met de inhoud bezig zijn dan met randzaken als marketing en sales.

Jij, als ambitieuze coach…

JE WEET DAT JE GOED BENT IN JE VAK

Dus het frustreert je dat te weinig klanten hebt. Maar verkopen is nou niet bepaald je hobby. Toch zou je het stiekem te gek vinden als je het goed zou kunnen. Op een eerlijke manier dan hè. Zonder verkoperig te zijn. Zonder te leuren en te pushen. En zonder dag in dag uit op social media te moeten.

Weten dat je altijd klanten kunt binnenhalen geeft rust. En vertrouwen voor de toekomst. Je gaat verdienen wat je waard bent. Met werk dat niet als werk voelt. Je leven wordt relaxed en comfortabel. Het enige wat je hoeft te doen is deze ene vaardigheid eigen te maken. Zodat je…

niet langer hoeft te stressen over voldoende inkomen

de onzekerheid om jezelf te verkopen overboord kan gooien

je netwerk voortaan met rust kunt laten (die heb je al tig keer lastig gevallen om je ergens aan te bevelen)

nooit meer je hoofd hoeft te breken over wat je elke dag moet posten (want wat leveren die likes nou eigenlijk echt op?)

kunt stoppen met werken onder je tarief

geen zorgen meer hebt over de toekomst van je bedrijf (want no-way dat je nog terug wilt in loondienst)

IK SNAP JE HELEMAAL

Ik ken de frustratie van te weinig klanten hebben en niet met jezelf willen leuren. Geen zin hebben om dag in dag uit met je hoofd op Facebook of waar dan ook te staan. En constant maar te werken aan je zichtbaarheid. 

Ik wist ook, deep down, dat het er wel degelijk in zat. Om veel klanten te helpen. Om goed geld te verdienen. Om me echt vrij te voelen als ondernemer.

Ik had nota bene een commerciële achtergrond. Met jarenlange verkoopervaring. En als salesmanager van het vrolijke weekblad Donald Duck. Dus verkopen zou voor mij toch een makkie moeten zijn? Waarom vond ik het dan toch zo lastig om mezelf te verkopen? 

Gelukkig maakte ik kennis met een sympathieke, eerlijke, respectvolle methode om nieuwe klanten binnen te halen. Een methode waar ik meteen helemaal achter stond. Waarmee ik helemaal mezelf kon zijn. Ik heb de afgelopen jaren honderden super waardevolle verkoopgesprekken gevoerd en duizenden Euro’s omzet binnen gehaald.

Ik ben me erin blijven verdiepen. En het vooral ook heel, heel erg leuk gaan vinden. Niet alleen om het zelf te doen, maar ook om het aan andere ondernemers over te dragen. En dus ontwikkelde ik, op basis van al mijn kennis en ervaring, de verkoopmethode Insight Selling. Helemaal op maat voor jou als coach.

“Besef dat je de mensen die je kunt helpen tekort doet als jij jezelf niet durft te verkopen.”

WAT IS INSIGHT SELLING?

Insight selling is een verkoopmethodiek waarin mijn jarenlange commerciële ervaring en mijn hart voor coaching samensmelten. De methode is gebaseerd op bewustwording en daarom sluit het naadloos aan op de behoefte van coaches aan een ethische manier van verkopen. Je creëert cruciale inzichten waardoor jouw lead zelf een krachtige beslissing neemt om met jou aan het werk te gaan. Je hoeft jezelf niet te verkopen, je lead niet over de streep te trekken, geen valse beloftes te doen. Maar je krijgt juist klanten die vol overtuiging ‘ja’ zeggen tegen jou. De gehele methodiek is tot in detail uitgewerkt in deze online training. Met als kern het exacte script van het Insight Selling gesprek. 

IN 7 ONLINE LESSEN + 3 BONUSLESSEN

MET VIDEO’S EN WERKBOEKEN

ONTDEK JE:

Hoe je een Insight Selling gesprek exact opbouwt en waarom het belangrijk is om die opbouw te hanteren

Welke vragen je precies moet stellen om de motivatie bij je lead te vergroten om klant te worden

Wat je wel en niet moet vertellen over je aanbod (en hoe je dat aanbod sowieso slim verpakt)

Hoe je relaxed omgaat met bezwaren en kritische vragen van je klant

Hoe je soepel om de deal kunt vragen en een volmondig "ja" krijgt zonder dat je korting hoeft te geven

Hoe je de discussie over je uurtarief voorgoed vaarwel kunt zeggen

Hoe je het script helemaal eigen maakt en de structuur van het gesprek perfect kunt aanhouden

Wat de grootste verkoopvalkuilen voor coaches zijn en hoe je die kunt vermijden

Welke invloed jouw (money)mindset heeft op het krijgen van klanten.

Hoe je jezelf uniek positioneert, zodat het overduidelijk is waarom men voor jou moet kiezen.

Hoe je een constante stroom van precies de juiste leads krijgt

Welke inzichten jouw lead nodig heeft om een krachtige beslissing te nemen... Insight Selling dus!

EXTRA! 2 INDIVIDUELE COACHSESSIES

WAARIN IK MET JE MEEDENK OVER JE VERKOOPSTRATEGIE
EN JE FEEDBACK ONTVANGT OP JE INSIGHT SELLING GESPREKKEN

Voor maar 577 Euro (ex. BTW)

“Verkopen heeft alles te maken met je hart”

Op advies van Nicolette nodigde ik mijn mailinglijst uit om zich aan te melden voor een gratis Talentgesprek.

Dat leverde een hoop leuke reacties op. Van oude klanten die graag een opfrisgesprek wilden en van geïnteresseerden die wilden kennismaken.

Ik ben met 7 mensen in gesprek gegaan, volgens het format van Nicolette en had er meteen 3 nieuwe klanten bij. Zeer motiverend!

Rolien Blanken

www.talentunlimited.eu

Sinds ik met Nicolette werk is er mega veel veranderd. Mijn bedrijf, mijn mindset, mijn ondernemerschap én mijn omzet hebben allemaal een gigantische boost gekregen.

Voorheen was er van alles dat kriebelde en borrelde. Nu stroomt het. En heb ik met mijn VA School ongelofelijke impact op het leven van al mijn klanten.

Hanneke Wessel

www.vaschool.nl

Toen ik startte met mijn eigen bedrijf, zocht ik helderheid over de belangrijke vraag: “Waar begin ik mijn zoektocht naar leuke klanten?”.

Nicolette heeft me op het juiste spoor gezet. Enthousiast, empatisch, stimulerend tot actie en overduidelijk met veel verstand van zaken.

Ik heb nu alle vertrouwen om mijn droom met De Gelukkige Jurist te realiseren.

Ronald Dijk

www.degelukkigejurist.nl

WIE BEN IK OM JOU DIT TE LEREN?

Verkopen is altijd een rode draad geweest in mijn werk. In loondienst begonnen als sales-trainee en geëindigd als salesmanager bij het vrolijke weekblad Donald Duck. Door al die ervaring leek het mij een eitje om genoeg klanten te vinden toen ik in 2002 als trainer/coach voor mezelf begon. Niets bleek minder waar. Mezelf verkopen was echt andere koek. Ik vond het verschrikkelijk om met mezelf te leuren en liet me lekker inhuren door verschillende bureaus. Zo hoefde ik zelf geen acquisitie te doen. Ik rende er gewoon voor weg 🙂

Dat leek aanvankelijk een aardige oplossing. Maar het ging toch knagen, omdat ik op die manier totaal geen eigen klantenkring opbouwde. En daardoor nooit helemaal mijn eigen ding kon doen. Terwijl dat juist een belangrijke reden was om mijn eigen bedrijf te starten. Er zat dus maar één ding op. Vol aan de bak om mezelf te positioneren en te verkopen. En dat lukte. Mede door de sympathieke verkoopmethode die ik jou nu ook met liefde wil leren.

Meld je nu aan. Dan haal je binnen no-time al die toffe klanten binnen!

Voor slechts  € 577 (ex. BTW) leer jij de vaardigheid waarmee je voortaan altijd in staat bent om klanten te vinden.

Klik hieronder op de knop en je komt automatisch op de pagina waar je op een veilige manier kunt registreren en betalen (met iDeal). Wanneer je betaling gedaan is, krijg je meteen toegang tot alle lessen en de coachcalls.

“Insight Selling is verkopen vanuit liefde voor je vak en liefde voor je klant”

HEB JE VRAGEN?

De meest gestelde vragen vind je hiernaast. Heb je een andere vraag? Twijfel je of deze online training iets voor je is? Neem gerust contact met me op via nicolette@inspirationfactory.nl.

Hoe werkt het nou precies zo'n online training?

Na je aanmelding en betaling ontvang je automatisch je persoonlijke inlog gegevens van de online academie. Daar vind je alle 10 de lessen. Elke les bestaat uit een trainingsvideo en een werkdocument (met vragenlijsten, templates, voorbeelden, checklists etc.). Je kunt de lessen volgen op je eigen tempo, op jouw favoriete momenten gewoon vanachter je computer.

Wat houden de coachcalls in?

Er staat elke maand twee online coachcalls gepland. Alle deelnemers kunnen van tevoren hun vragen opsturen. En die beantwoord ik persoonlijk tijdens de sessie. Vanaf het moment van aanmelding krijg je vier maanden de tijd om drie coachcalls bij te wonen.

Ik ben geen coach. Is de training dan ook geschikt voor mij?

De Insight Selling methode is een uiterst effectief wanneer je een zelfstandig dienstverlener bent, wanneer je jezelf verkoopt. Coaches, trainers en adviseurs in het bijzonder. Ben je een ander type ondernemer? Laat het me weten. Dan kijken we of het ook geschikt is voor jou. 

Hoe lang heb ik toegang tot de lessen?

Zolang als je wilt. Dus als het er om de een of andere reden niet meteen van komt om ermee aan de slag te gaan, kan je er op elke gewenst moment mee starten. Je kunt de lessen dus ook net zo vaak bekijken als je wilt. 

Mijn klanten zijn grote organisaties. Werkt Insight Selling daar ook?

Dat hangt er een beetje van af. Beslissingsprocessen binnen grote multinationals bijvoorbeeld vergen een andere aanpak. Bestaat jouw doelgroep uit zelfstandig ondernemers, particulieren, kleine of middelgrote bedrijven. Dan is Insight Selling absoluut geschikt. 

Krijg ik begeleiding bij de training?

Alle lessen zijn echter zo ingericht dat je ze meteen kunt implementeren. En in de online coachcalls krijg je persoonlijk antwoord op je vragen. Heb je meer hulp of feedback nodig? Laat het me weten.