Sympathiek & slim ondernemen

(en dat het vooral leuk blijft…)

Business Coaching

Alle aandacht voor jou en je business in een individueel traject

Als zelfstandig dienstverlener ben je zelf het belangrijkste instrument in je bedrijf. Sterker nog, je bént je bedrijf. De inhoud, de vorm en de marketing van je diensten bepaal je allemaal zelf. En zo kun je exact het bedrijf creëren dat naadloos past bij wie jij bent en wat je belangrijk vindt. Klinkt in theorie fantastisch. De praktijk blijkt weerbarstig.

Al die keuzes, al die mogelijkheden. Je pakt van alles aan. Ondernemen zit je in het bloed. Je neemt van alles aan. Van experts en specialisten. Je slaat nieuwe wegen in. Omdat je ziet dat anderen dat ook doen. Je bent niet bang om risico’s te nemen en je hebt een aardige omzet gerealiseerd. Toch begint het te knagen. Je bedrijf stokt qua energie en qua groei. De lol verdwijnt. Je weet dat het anders moet, maar hebt geen idee hoe.

We gaan samen aan de slag. Terug naar de basis. Met een open blik kijken we naar de samenhang tussen jou, je bedrijfsconcept en je marketingstrategie. Je was het misschien even kwijt. Maar jij beslist met welke klanten je wilt werken. Jij beslist in welke vorm je dat doet. Jij beslist hoe je je presenteert. We kijken kritisch naar wat werkt voor jou en wat niet. Je wijzigt je koers waar nodig. Je scherpt je concept aan waar gewenst. Je krijgt nieuwe energie om in actie te komen en de lol in je bedrijf weer helmaal terug te vinden.

Wat krijg je allemaal in dit traject?

  • We starten met een VIP-dag: 1-op-1 helemaal op maat werken aan jouw bedrijf
  • Gevolgd door 3 business energizers: online coachsessies waarin je al je vragen aan me kunt voorleggen en je mijn persoonlijke feedback krijgt op je plannen en je acties
  • Wekelijks mailcontact over de voortgang van je activiteiten

Drie maanden lang ben ik jouw coach. Ik sta naast je, ik steun je en daag je uit. Eerlijk, direct, praktisch en doelgericht. Met een flinke dosis humor en relativeringsvermogen.

Nieuwsgierig geworden?

Vraag dan een gratis Business Energizer aan. Dan sparren we samen over jouw bedrijf, waar je tegenaan loopt en welke koerswijziging nodig is om weer helemaal blij te worden met je business.

 

Wat klanten zeggen...
"Nicolette heeft me op het juiste spoor gezet. Ik heb haar begeleiding als heel positief ervaren: enthousiast, empathisch, stimulerend tot actie en overduidelijk verstand van zaken. Ik heb nu glashelder wat m'n doelgroep is, ben me bewuster van m'n kwaliteiten en voel veel meer vertrouwen dat ik de juiste route volg om m'n droom met De Gelukkige Jurist te realiseren."

Ronald Dijk – www.degelukkigejurist.nl

"Mezelf verkopen vond ik lastig. Ik wist dat ik onvoldoende focus had en mezelf onvoldoende profileerde. Bij Nicolette was die focus er binnen 1 dag. Ze heeft me geweldig geholpen. Met haar vakbekwaamheid en scherpte. Om kansen te zien. Om ondernemender te worden. En mijn successen te vieren. Super bedankt Nicolette!"

Stephanie van Workum – www.act-coach.nl