Sympathiek & slim ondernemen

(en dat het vooral leuk blijft…)

Gratis Business Energizer

Om focus te vinden, de leukste klanten aan te trekken (zonder elke dag op social media te zitten) en de lol in je business weer helemaal terug te krijgen

Als zelfstandig coach of adviseur zet je je vol energie in voor je klanten. Je geeft je voor meer dan 100% om individuen en organisaties te helpen groeien en geweldige resultaten te bereiken. Je bent met mooie idealen voor jezelf begonnen. Om de wereld een beetje beter te maken, een vrij en onafhankelijk bestaan te leiden en lol te hebben in wat je doet.

En dan krijg je er als ondernemer ineens een cruciale taak bij… klanten vinden. Je snapt dat het erbij hoort, maar het is niet echt je hobby.

Te weinig klanten hebben kan behoorlijk wat stress opleveren. En onzekerheid over de toekomst van je bedrijf. Terug in loondienst wil je nooit meer, dus zit er maar één ding op. Je die ene vaardigheid eigen maken… verkopen. 

Gelukkig kan ik je alvast verklappen dat verkopen alles behalve opdringerig hoeft te zijn. En dat iedereen het kan leren. 

Is dat wat je wilt? Verkopen op een relaxte, integere, sympathieke manier? 

In ons gesprek ontdek je:

  • Dat je er niet tegenop hoeft te zien wanneer je begrijpt wat de essentie van verkopen is (en dat is heel wat anders dan je nu denkt)
  • Wat je moet doen (of juist laten) om de leukste klanten aan te trekken (en dat is allesbehalve elke dag op social media zitten)
  • Welke verkoopstrategie het beste bij jou en je doelgroep past
  • Hoe je snel met nieuwe leads in contact komt.
  • En hoe je de lol in je bedrijf weer terug krijgt!

Wil je met mij sparren?

Vraag jouw Business Energizer aan met onderstaand formulier. Ik ben zuinig op mijn tijd. En wil de jouwe ook niet verspillen. Daarom ga ik alleen met je in gesprek wanneer ik de juiste match zie tussen jouw vraag en mijn expertise.

Wat klanten zeggen...
"Nicolette heeft me op het juiste spoor gezet. Ik heb haar begeleiding als heel positief ervaren: enthousiast, empathisch, stimulerend tot actie en overduidelijk verstand van zaken. Ik heb nu glashelder wat m'n doelgroep is, ben me bewuster van m'n kwaliteiten en voel veel meer vertrouwen dat ik de juiste route volg om m'n droom met De Gelukkige Jurist te realiseren."

Ronald Dijk – www.degelukkigejurist.nl

"Mezelf verkopen vond ik lastig. Ik wist dat ik onvoldoende focus had en mezelf onvoldoende profileerde. Bij Nicolette was die focus er binnen 1 dag. Ze heeft me geweldig geholpen. Met haar vakbekwaamheid en scherpte. Om kansen te zien. Om ondernemender te worden. En mijn successen te vieren. Super bedankt Nicolette!"

Stephanie van Workum – www.act-coach.nl

Vraag hier jouw Business Energizer aan