Sympathiek & slim ondernemen

(en dat het vooral leuk blijft…)

Gratis Business Energizer

 

Als ondernemer maak je dagelijks tientallen keuzes. Over van alles en nog wat.

Je hebt bijvoorbeeld het e-book Kiezen is winnen gelezen en je beseft dat je businessconcept aan een make-over toe is. Misschien werk je aan een nieuwe website of je lanceert binnenkort een nieuw programma. Forse projecten die je volle aandacht en weloverwogen keuzes vragen. Wellicht twijfel je over de weg die je met je bedrijf bent ingeslagen, over je positionering, je aanbod of je marketingstrategie.

Dan is het heerlijk om te kunnen sparren. Zodat er helderheid ontstaat. De chaos in je hoofd verdwijnt. En je weet wat de volgende logische stap is.

Wil je even met mij sparren?

Meld je aan met dit formulier. Ik ga elke week met vijf ambitieuze ondernemers in gesprek. Op mijn kosten. 45 minuten. Telefonisch of via Skype. Je hoeft er de deur niet voor uit. Uit de aanmeldingen maak ik een weloverwogen keuze. Beantwoord in ieder geval de vragen hieronder. Na je aanvraag krijg je binnen twee weken bericht van me.

P.S. Wanneer je een aanvraag indient voor een gratis Business Energizer ga je akkoord met de privacyverklaring van The Inspiration Factory

Gratis Business Energizer

Voornaam
Achternaam

E-mailadres

Naam van je bedrijf

Korte omschrijving van je bedrijf

De grootste wens voor je bedrijf

Het grootste obstakel in je bedrijf

Hoe belangrijk is het (schaal van 1-10) om dit op te lossenJe gegevens worden vertrouwelijk behandeld.
Wat klanten zeggen...
"Nicolette heeft me op het juiste spoor gezet. Ik heb haar begeleiding als heel positief ervaren: enthousiast, empathisch, stimulerend tot actie en overduidelijk verstand van zaken. Ik heb nu glashelder wat m'n doelgroep is, ben me bewuster van m'n kwaliteiten en voel veel meer vertrouwen dat ik de juiste route volg om m'n droom met De Gelukkige Jurist te realiseren."

Ronald Dijk – www.degelukkigejurist.nl

"Mezelf verkopen vond ik lastig. Ik wist dat ik onvoldoende focus had en mezelf onvoldoende profileerde. Bij Nicolette was die focus er binnen 1 dag. Ze heeft me geweldig geholpen. Met haar vakbekwaamheid en scherpte. Om kansen te zien. Om ondernemender te worden. En mijn successen te vieren. Super bedankt Nicolette!"

Stephanie van Workum – www.act-coach.nl